Omnes Capital

Omnes Capital är en ledande europeisk investeringsfirma som är specialiserad på investeringar inom förnybar energi, hållbarhet och teknologi.

Hem » Våra investerare

Våra investerare

Turn Energy ägs till 70% av Omnes Capital genom fonden CapeEnergie 5 som enbart investerar i företag som aktivt arbetar med att motverka negativ påverkan på klimatet och mänskligheten. Fonden klassas som artikel 9 inom EUs taxonomi regelverk, vilket ställer höga krav på dess portföljbolag. Bland annat behöver vi hållbarhetsrapportera i samband med vår årsredovisning, vilket gör oss till en av få inom solenergibranschen i Sverige som kan tillhandahålla det.

Genom att tillhandahålla kapital, expertis och strategiskt stöd hjälper Omnes Capital  att förverkliga Turn Energys mål och bidra till en mer hållbar framtid. De har en bred portfölj av investeringar inom olika sektorer och är kända för sitt engagemang för att främja hållbarhet och ansvarsfullt företagande. 

Att vara en del av Omnes Capital portfolio drar vi nytta av deras kunskap inom teknik, marknadstrender och affärsmodeller inom solcellsparksbranschen. Det är en stor nytta för att utveckla, effektivisera och förbättra våra solcellsparker.

Markägare

Är du markägare och intresserad att arrendera ut mark för minst 15 hektar? Skicka din intresseanmälan till oss så kontaktar vi dig. 

Intresserad av PPA?

Har du frågor om PPA eller vill du teckna elavtal från en av våra solcellsparker till er organisation eller företag? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.